Exclusief Aanbod

EXCLUSIEF AANBOD

Zeldzame stukken van de bovenste plank vind je hieronder in het 60Toys Exclusief Aanbod. Nieuwe modellen worden van tijd tot tijd toegevoegd dus hou deze pagina in de gaten. Voor prijsinfo of verdere informatie over een model, klik op ‘Prijsinfo’ en vul het formulier in. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.  

Hanomag B8 'Radlader'

Fabrikant: Nacoral
Land: Duitsland
Schaal: 1/25
Jaar: 1960’s

Cursor maakte in de jaren 60 een line-up van promotiemodellen voor Hanomag. Naast trekkers ook twee grondverzetmachines, waaronder deze Hanomag B8 Wiellader. 

Dit exemplaar verkeerd in absolute topconditie. Na bijna 60 jaar zit er nog steeds een mooie glans op het model van kunststof, en zijn bovendien alle onderdelen aanwezig, inclusief de uitlaat in het originele zakje. Uiteraard met originele doos. 

Een zeldzame must-have voor de Hanomag liefhebber of verzamelaar van promotiemodellen!

Vendeuvre BL

Land: Frankrijk
Schaal: 1/16
Jaar: 1950’s

De Franse fabrikant van landbouwtractoren Vendeuvre heeft in de jaren 50 een promotiemodel uitgebracht van het type BL. In tijden wanneer de fabricage van trekkers op een lager pitje stond, werd er dit model gemaakt in schaal 1/16, van gietaluminium. Elk model werd individueel genummerd. Hoeveel er precies zijn gemaakt is niet duidelijk. Er is een exemplaar bekend met nummer 519, dus zullen er tenminste zoveel zijn geproduceerd. 

Dit model is een van de eerst geproduceerde, en heeft nummer 32! Een uitzonderlijk moeilijk te vinden model in mooie originele conditie.

Nacoral John Deere
2120

Fabrikant: Nacoral
Land: Spanje
Schaal: 1/43
Jaar: 1970’s

De Spaanse fabrikant van modelauto’s Nacoral maakte in de jaren 70 een promotiemodel van de John Deere 2120 in schaal 1/43. Het model was enkel via dealers in Spanje te verkrijgen. Een superzeldzame verschijning en geldt onder Nacoral verzamelaars ook als een van de zeldzaamste Nacoral items. Model gemaakt van zamac en plastic. Er is ook een nog moeilijker te vinden versie gemaakt waarbij de chrome delen correct JD groen zijn en de wielen geel.